Cakes van Fa's Fab Patisserie

CAKES 

 

Onze cakes worden met liefde gemaakt op een ambachtelijke wijze. Smaak en vooral de beleving staan bij ons voorop. Onze cakes zien er prachtig uit en dat zijn ze zowel van binnen als van buiten. Goede kwaliteit vinden wij belangrijk en daarom gebruiken wij zo veel mogelijk kwaliteitsproducten zoals echte Belgische chocolade van Callebaut.

 

Onze cakes worden vers gebakken. Wij hebben geen voorraad en daarom is het belangrijk om een paar dagen van te voren aan te geven welke cake u wenst.

 

Ons assortiment bestaat uit: Carrot Cake, Cheesecake, Chocolate Dream Cake, Oma's Sieg Sopie (rum cake), Lemon Cake en Go Nuts Cake.

De cakes zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en kunnen worden opgehaald of tegen een vergoeding thuis afgeleverd worden. Ook zijn onze cakes verkrijgbaar in miniformaten. Kijk hiervoor in ons high tea assortiment.

 


Cheesecake

Een luchtige en frisse variant op de vaak wat zware New York Cheesecake, gemaakt van luchtige roomkaas op een krokante koekjesbodem.

€ 21,50

Chocolate dream cake

Authentieke, pure chocoladetaart (cacao gehalte van minimaal 70 %) met een chocolade/slagroom vulling.

€ 34,50

Carrotcake

Een heerlijke drielaagse smeuïge cake, gemaakt van biologische wortelen, ananas, pecannoten en cocos. Gevuld en afgemaakt met een frisse cream cheese frosting.

€ 46,75


Oma's Sieg sopie koekoe

Een zachte, kruidige cake gemaakt volgens oma’s recept. Op basis van Caribische rum en rumrozijnen.

€ 40,00

Lemon cake

Een luchtige, smeuïge cake met citroensmaak.

€ 27,50

Red Velvet Cake

Lekkere zachte red velvet chocolade cake met een creamcheese vulling.

€ 37,50