Koekjes

Cakes

High Tea


Maïzenakoekjes - Smeltkoekjes – Bonbons

Maïzenakoekjes zijn een exotische lekkernij en oorspronkelijk afkomstig uit Suriname.

 

Deze koekjes zijn glutenvrij omdat zij gemaakt worden van 100% zuiver maïszetmeel. De maïzenakoekjes zijn handgemaakt met eenvoudige ingrediënten.

Maïzenameel, suiker, boter, ei en vanille. Onze maïzenakoekjes zijn zacht en romig van smaak.

 

De  Maïzena Special Coco, Maïzena Old English en de Maïzena Original worden ook wel smeltkoekjes of bonbons genoemd. Laat ze dus smelten op je tong zodat je de pure smaak van maïzena kunt ervaren

 

Onze maïzenakoekjes worden in prachtige giftboxen en jars verkocht. Voor speciale gelegenheden zoals een trouwerij of een babyshower hebben we ook leuke bedankjes of de Babybox. De bedankjes en de mini giftboxen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. 

ambachtelijke Cakes

Onze cakes worden met liefde gemaakt op een ambachtelijke wijze. Smaak en vooral de beleving staan bij ons voorop. Onze cakes zien er prachtig uit en dat zijn ze zowel van binnen als van buiten. Goede kwaliteit vinden wij belangrijk en daarom gebruiken wij zo veel mogelijk kwaliteitsproducten zoals echte Belgische chocolade van Callebaut.

 

Onze cakes worden vers gebakken. Wij hebben geen voorraad en daarom is het belangrijk om een paar dagen van te voren aan te geven welke cake u wenst.

 

Ons assortiment bestaat uit: Carrot Cake, Cheesecake, Chocolate Dream Cake, Oma's Sieg Sopie Koekoe (rum cake), Lemon Cake en Go Nuts Cake.

 

De cakes zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en kunnen worden opgehaald of tegen een vergoeding thuis afgeleverd worden. Ook zijn onze cakes verkrijgbaar in miniformaten. Kijk hiervoor in ons high tea assortiment.

High tea producten

Gaat u thuis of elders een high tea organiseren? Bestel uw lekkernijen bij ons!

Van al onze cakes hebben wij een mini versie.

Wij noemen deze teasers.

 

Wat is een teaser? Een teaser is een minicake, maar zo lekker dat de verleiding groot is om er meer van te eten! Je wordt als het ware verleid.

 

De teaser is bedoeld voor vier personen maar is ook uitermate geschikt als dessert voor twee.

 

Assortiment high tea: Carrot Cake Teaser, Cheesecake Teaser, Chocolate Dream Cake Teaser en Oma’s Sieg Sopie Koekoe Teaser (rum cake).

 

Naast onze teasers kunt u ook kiezen voor onze Piccolo Cheesecakes, Piccolo Chocolate Dreamcakes en de Mini Lemon Cakes.

 

Producten uit ons high tea assortiment worden tegen vergoeding thuis of op locatie afgeleverd.